We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

ZZ Golf Arrangement


De Arrangement is "All-in" en het hele jaar boekbaar.

golf 1B

Golf Arrangement


Een 3 daags (2 nachts) Golf arrangement “All-in”!
Vanaf € 375,-* p.p.
(*=op basis van 2 personen en 2 nachten op een standaard kamer, incl. ontbijt & toeristenbelasting en 1x 18-holes & 1x 9-holes).

Golfen & genieten bij ons en van alles wat daarbij hoort.
Zoals u net las, hebben wij een aantrekkelijke samenwerking met golfclub ’t Zelle & Voortwisch voor u.

U krijgt als hotelgasten in dit golfarrangement op de dag van aankomst, een gratis “Early check-in” (t.w.v. € 25,-) tussen 10.00u en 12.00u.

U golft samen met uw kamergenoot 1×18 holes en 1×9 holes. Wilt u maar 1 dag golfen? Geef dat even aan in het “vrije tekst veld” wat u na de boeking te zien krijgt, dan krijgt u korting op het arrangement. U bepaald zelf waar u wilt golfen, nabij Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer of in Winterswijk, beide banen liggen in prachtige omgevingen.

U kunt uw golfarrangement bij ons van woensdag t/m zondag boeken. Wilt u 2×18-holes golfen? Dat kan natuurlijk ook! Voor een supplement van slechts € 20,- p.p. (Wel even duidelijk maken bij uw reservering dat u 2x 18-holes wilt golfen).

Boeken doet u zelf en redelijk eenvoudig. U klikt hier om een passende datum uit te zoeken en opent dan gelijktijdig op een extra tabblad de site van “ikgagolfen.nl” om een starttijd uit te zoeken van de door u gewenste baan en vult daar in de “vrije tekst invoer” het “Forrest de Tuinkamer golfarrangement” in, eventueel aangevuld met 2×18-holes (of u belt met de receptie van de Golfbaan ’t Zelle 0575-467533, of Voortwisch 0543-563812).
Heeft u op deze manier uw match op beide sites gevonden?, dan boekt u simpelweg op beide sites en krijgt u van ons en de Golfclub een bevestiging.

En na het golfen gaat het feestje gewoon verder…
Wij serveren u beide dagen een fantastisch culinair 4 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen en “alles d’r op en d’r an!”…
We beginnen met ons laag alcoholische huis aperitief, “Sparkling Gold”. Een “gouden” drankje met een klein bittertje en een zachte mousse, voor de rest is het een geheim recept! (u mag natuurlijk wel raden wat erin zit!)

Daarna start het diner en u laat die avond alles aan ons over! En zegt u, we willen wat langer (die avond) genieten, dan kan door vooraf één of meerdere gangen extra te bestellen!

Zo gaat u na een actieve dag en goed voor de innerlijke mens te hebben gezorgd, een rustige nacht in om heerlijk te slapen. In de ochtend serveren wij het verse ontbijt in de prachtige serre van ons restaurant alwaar u uitkijkt over onze prachtige tuin met achtergelegen landerijen (inloop ontbijt tussen 08.30-09.30u, einde ontbijt 10.00u).
Wij hebben geen ontbijtbuffet, alles wordt voor u aan tafel geserveerd!

Zo dompelt u zichzelf onder in een mini-vakantie.

In het kort:
2 nachten logies/ontbijt in standaardkamer
1 x een 18-holes parcours (op uw baan naar keuze)
1 x een 9-holes parcours (op uw baan naar keuze)
Ons laag alcoholische “Sparkling Gold” (huis aperitief)
Beide avonden een 4 gangen verrassingsmenu
Bijpassend wijnarrangement
Bronwater met of zonder bruis.
Koffie met friandises

En dan herhaald de 2e dag zich zoals hierboven beschreven, alleen met andere menu’s en andere wijnen.

Vanaf € 375,- p.p.
Op basis van 2 personen en boekbaar tot medio december 2022.

Wilt u een gang extra in het menu?
Iedere extra gang kost € 12,50 p.p. en een glas bijpassende wijn kost € 7,50 p.p.

Wilt u uw verblijf upgraden naar een luxere/grotere kamer? Kiest u dan voor de optie van een andere kamer.
Meerprijs comfortkamer € 20,- p.n.
Meerprijs luxe kamer € 35,50 p.n.
Meerprijs Suite (op de begane grond) € 50,- p.n.

Geeft u gelijk even aan of er vegetarische-, dieet wensen en/of allergieën of zwangere dames bij u of uw kamergenoot zijn?

Let op, als u geen aanpassingen vooraf doorgeeft, kunnen wij  i.v.m. personeelsschaarste op de avond zelf, het menu helaas niet meer aanpassen! 

 

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben? Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Wij kunnen u in deze prachtige omgeving veilig en gezond bedienen en u laten genieten van heerlijk relaxt verblijf!

Klik hier (of op “boek een kamer”) om verder te gaan met boeken.

Tot gauw!
Namens het hele team Forrest de Tuinkamer!

0573 – 76 00 76

Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!

Contact formulier


Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!