We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Lunchmenu


Maandelijks wisselen wij ons culinaire 4 gangenmenu. Komt u vaker,.... dan passen we dit menu natuurlijk voor u aan! 😀👌

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer gamba met gelei karnemelk 1

Zoals van Ouds 4 gangen lunchmenu


Harald Brouwer heeft net als Merijn Reijnders veel ervaring opgedaan in top restaurants. Dit heeft geleid tot zeer goede beoordelingen van Haralds eerdere restaurants. O.a. in de Michelingids, Lekker TOP500 en in 2022 zelfs een vermelding in de culinaire gids “Gault & Millau”…. met een hoge waardering van 13.5 uit 20 punten. Voor alle gasten die ons uit die tijd kennen & gasten die écht willen genieten, hebben wij onderstaand 4 gangen menu tijdens de lunch.

Geniet van onze specialiteit, de combinatie van heerlijke gerechten en desgewenst bijpassende wijnen!

Wij serveren onze specialiteit, het verrassingsmenu (tot 14.00u te bestellen), om u een fantastische middag te bezorgen!

U kunt onder het genot van een drankje, wellicht ons laag alcoholische aperitief, “Sparkling Gold” (een Goudkleurig drankje, met een klein bittertje en een zachte mousse, maar voor de rest een geheim recept!), genieten totdat wij uw 4 gangen lunchmenu komen serveren met desgewenst prachtige wijnen.

Het enige wat wij van u verlangen is dat u (minimaal) één dag van tevoren dit menu heeft gereserveerd, door ons is bevestigd en dat u voor 14.00u bij ons binnen bent.

“Zoals van Ouds” lunchmenu*
4 gangen verrassingsmenu  € 47,50
(Wijnarrangement 4 gangen   27,50)

Geeft u gelijk even aan of er vegetarische-, dieet wensen en/of allergieën en/of zwangere dames bij u of uw gezelschap zijn?

Let op, als u geen aanpassingen vooraf doorgeeft, kunnen wij  i.v.m. de voorbereidingen van het menu op de middag zelf, het menu niet meer aanpassen! 


*= Onze spaarkaartactie geldt niet voor het lunchmenu.

Contact formulier