We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

ZZ Over ons OUD FdT


G

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Serre februari 2022 tuinzicht A

Komt u ons verbouwde restaurant bewonderen?


Verbouwd!

We zijn in januari 2022 druk bezig geweest met de verbouwing van ons restaurant. We hebben nu ook een open haard in het restaurant en alles is geschilderd. Het nieuwe tapijt is inmiddels geleverd, dus u krijgt al goede indruk van hoe mooi het is geworden.

Komt u gauw het met eigen ogen aanschouwen?

Tot gauw!

Namens het hele team Forrest de Tuinkamer,
Met vriendelijke en culinaire groet,

Harald en Sandra.

Over ons

Hoe het begon…


Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer (rechts afgebeeld samen met zijn vrouw Sandra) het prachtige Hotel – Restaurant, dat landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek ligt, overgenomen.

Het mag bijzonder genoemd worden, want de “cirkel” is weer rond gebleken. De vorige eigenaar (Jos Weel) is namelijk de “Oud-Chef” van Harald. 

Ruim 30 jaar geleden kwam de jonge Harald Brouwer in dienst bij Dikker & Thijs te Amsterdam waar Jos chef-kok was. Jos heeft zeer nadrukkelijk aan de wieg van Haralds carrière gestaan. 

Het is dan ook een eer voor Harald om het gedachtegoed van zijn “Oud-Chef” te mogen voortzetten.

Samen met het team van Restaurant de Tuinkamer, bouwen zij op dezelfde voet verder waar Jos en Ria het stokje hebben overgegeven.

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer wilde eend met zuurkool

Hoe nu verder


Het restaurant (de Tuinkamer) heeft sinds 2005 een Michelin Bib Gourmand gehad, een teken van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Doordat de Tuinkamer van eigenaar is gewisseld, hopen wij spoedig deze waardering van de Michelin terug te ontvangen.

Harald heeft zelf een gedegen opleiding van Jos gehad. Daarnaast heeft hij met veel liefde, passie en groot plezier ruime ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde zaken in zijn leven.
Ook is Harald Brouwer eigenaar/chef-kok van restaurant Affiloir (Lekker top 500) geweest. In 1994 gestart in Hilversum en 3 jaar later verhuist naar Epe, midden in de bossen op de Veluwe.
“Nu willen we onze gasten dolgraag verwennen, net buiten het rustieke en bosrijke (Forrest…) Ruurlo, met verrassende wijnen, gastronomische keuken en een gemoedelijke en aangename nachtrust, For..rest zo gezegd!”.

Gasten van Forrest de Tuinkamer hebben hun ervaringen op Google geschreven, leest u de recensies maar eens! Klik hier (of kopieer): https://ap.lc/K0PjQ

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer terras nieuw klein

“Achtertuin van Nederland”


Kijk gerust even rond op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze arrangementen (klik hier), waardoor u mooie kortingen tegemoet kunt zien!

Wij verwelkomen u graag op onze schitterende locatie net buiten Ruurlo, (gasten noemen het een “verborgen parel”), gelegen in de adembenemende natuur van de Achterhoek, die door ons inmiddels liefkozend als de “Achtertuin van Nederland” wordt betiteld!

U kunt 7 dagen per week overnachtingen bij ons boeken, klik hier voor beschikbaarheid in de digitale agenda. En mocht u speciale wensen hebben of vindt u het prettiger om ons persoonlijk te spreken om te reserveren, kunt u ons altijd bellen op 0573 – 76 00 76

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben?
Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Tot gauw!

Namens het hele team Forrest de Tuinkamer,
Harald en Sandra.

Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!

Contact formulier


G

Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!