Over ons
Gewoon "Zoals van Ouds".....
Geopend van dinsdag t/m. zaterdag, van 09.30u tot 18.00u.
(Laatste keukenbestelling wordt op 17.30u aangenomen!)
Klik hier voor onze uitgebreide openingstijden!
Wilt u virtuele rondleiding door onze zaak?… Dat kan! Klik op onderstaande link!
Lunchroom Zoals van Ouds / Google Street View
Een lange geschiedenis!
Geachte gast,
Mijn naam is Harald Brouwer en ik ben nagenoeg mijn hele leven al een horecadier.
Ik ben ooit als kok in de horeca begonnen in een lunchroom in Assen. Na ruim 40 jaar horeca-wegen bewandeld te hebben en in die tijd ook nog eens meerdere eigen horecabedrijven te hebben gehad, ben ik met deze lunchroom aan mijn 6e ondernemers-start begonnen!…
De cirkel is compleet zullen we maar zo zeggen.
De laatste jaren heb ik de keuken verlaten en bleek dat ik een “soort van roeping” al die tijd te zijn misgelopen, want de bediening bevalt mij uitstekend! Liefde voor de gast, zo zit dat bij mij in het systeem… “Zoals van Ouds” zullen we maar zeggen! 😉
Samen met het team “Zoals van Ouds!”, runnen wij een lunchroom waar écht iedereen wat van zijn of haar gading kan vinden.
Er wordt uiteraard “Zoals van Ouds” ook een heerlijk kopje koffie geserveerd (gemaakt van de Arabica bonen van Bean & Co uit Zeist, waar ik al 16 jaar zaken mee doe) met verfijnt gebak en/of het “oer-oude” bekende broodje Carpaccio met truffelmayonaise, maar daarnaast op reservering (minimaal 1 dag van te voren!) ook een heerlijk 4 gangen lunchmenu, desgewenst met bijpassende wijnen wat wij in de stijl van mijn vorige bedrijf (Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer) aan u presenteren!
Waar mijn kookkunsten uit verleden en vandaag de dag die van Merijn Reijnders, (de “oude” chef-kok van Thuishaven) en heden ten dage Chef-kok bij lunchroom “Zoals van Ouds!”, goed tot zijn recht komen in combinatie met heerlijke wijnen.
Kortom…, Kwaliteit, Betaalbaar & Gastvrij…. “Gewoon Genieten”…. “Zoals van Ouds!”😉
Genieten is een kunst!
Mijn voorlaatste bedrijf (wat ik samen met mijn vrouw Sandra Hania runde) heette:
“Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer” in Ruurlo. Helaas heeft dat avontuur maar 2 jaar mogen duren. Maar op de landkaart zetten, dat is in korte tijd wel gelukt!
In 2022 kregen wij een waardering van 13.5 punten (uit 20) door het gerenommeerde culinaire blad Gault & Millau uitgedeeld. Kenners weten dat dit een beloning is voor bijzonder heerlijke gerechten.
Kom het eens proeven en reserveer (minimaal 1 dag van te voren) het 4 gangen lunchmenu en geniet desgewenst van de heerlijke wijnen erbij.
Ik heb met veel liefde, passie en groot plezier ruime ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde zaken in mijn leven.
Vanaf 1994 ben ik ondernemer en eigenaar/chef-kok van restaurant Affiloir (Lekker top 500) geweest. In 1994 gestart in Hilversum en 3 jaar later verhuist naar Epe, midden in de bossen op de Veluwe.
Nadien het concept van Grandfetaria opgestart (later werd door topkoks dit concept overgenomen met als kwalificatie “Haut Frituur”) eerst in Oud-Loosdrecht, later in Almere Poort.
Eind 2019 was het de bedoeling dat Harald en Sandra naar Frankrijk zouden vertrekken. Een B&B in het noordoosten van Frankrijk in de uitlopers van de Ardennen.
Het werd een soort “Ik vertrekje”….. en het avontuur eindigde met de aankoop van een prachtig gelegen hotel-restaurant in de schitterende Achterhoek, wat wij nog steeds liefkozend “de Achtertuin van Nederland” noemen.
Gasten van Forrest de Tuinkamer hebben hun ervaringen/belevingen als recensie op Google geschreven. Desgewenst kunt u de recensies hier lezen. Klik hier (of kopieer): https://ap.lc/K0PjQ Zo kunt u zich een beeld vormen waar u terecht komt als u ons bezoekt!
En nu in 2024 ineens weer terug in Almere, in het idyllische Haven. Het kan verkeren!…. 😁👍
Slapen?….
“Zoals van Ouds” slapen in een hotelkamers van ons, dat gaat helaas niet meer, maar we zijn wel een samenwerking aangegaan met B&B Haddock, direct bij ons om de hoek.
Zo kunnen we u op een hele mooie manier toch het gevoel van heerlijk eten en slapen aanbieden! “Zoals van Ouds” zullen we maar weer zeggen!
Wilt u weten hoe gasten in het verleden ons ervaren hebben?
U kunt hier de recensies van Forrest de Tuinkamer op Google lezen. Klik hier (of kopieer): https://ap.lc/kiQYH
Tot morgen!! 😉
Namens het hele team “Zoals van Ouds!”.
Met vriendelijke en culinaire groet,
Harald Brouwer.