We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

ZZ Trouwlocatie


Trouwen op een prachtige plek in een schitterende omgeving.

trouwlocatie

Een trouwlocatie in een schitterende omgeving


 

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!!

Weten jullie al waar je dat gaat vieren?…
Forrest de Tuinkamer is het absoluut waard om als mogelijke trouw locatie aangemerkt te worden. En niet alleen vanwege de adembenemende schoonheid van de omgeving, of de kleinschaligheid van het familiaire hotel met 9 rustieke kamers, maar ook vanwege de keuken!

“Liefde gaat door de maag!” is een oud gezegde, maar ó zo waar!
Niets mooiers dan de bruid die haar gelukkigste dag meemaakt en dat moet zo blijven! Wees dan gerust dat er bij ons fantastisch word gekookt en bediend! Bij ons werken mensen met passie voor hun vak en de gast! In Forrest de Tuinkamer wordt het genieten voor en door jullie én jullie dierbaren.

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Ruurlo drone achteraanzicht 4 1

Landelijk en rustiek gelegen


Willen jullie op een rustieke en landelijk gelegen plek, de mooiste dag van jullie leven beleven?

Bel ons eens en vraag naar Harald Brouwer, hij zal je precies kunnen uitleggen waarom Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer de geschikte locatie is voor jullie trouwdag!

Tot gauw!
0573 – 76 00 76

P.s…. Willen jullie weten hoe gasten ons ervaren hebben?
Lees dan de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!

Contact formulier


Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!